Gago2001 kérdése:
Mi okozhatja a gép lefagyását és nem tudod az újraindító gombbal újraindítani? (a többi lentebb)
Figyelt kérdés
Fél éve vásárolt gamergépem már kb. 15-ször játékközben merevre fagy és az újraindító gombbal nem tudom újra indítani csak áramtalanítással. Mivel garanciális így már kétszer is visszavittem ahol azt mondták, hogy szoftverileg minden rendben illetve "állítólag" minden alkatrészt leteszteltek és azok is jók (?!). Akkor mi okozza ezt a hibát? Engem ez zavar, hogy nem tudom újraindítani. Más körülmények között nem is fagy le. Játékon kívül kipróbáltam az újraindító gombot és működik.2016. aug. 10. 14:27
1/4 3 napos mákos lecsó válasza:
Alaplap vagy tápegység.
2/4 anonim válasza:
Én tápot mondanám, felpörög a proci, vga, eszi az áramot és nem képes azt a szintet tartani, ezért leesik a proci teljesítménye, amitől befagy az egész.
A másik a tápkábel illetve a fali konnektor.
Kezdésként jó lenne tudni proci, vga, táp pontos nevét, de az alaplap pontos neve se ártana.
3/4 A kérdező kommentje:
Processzor: Intel i5 6500
VGA: Gigabyte GTX 960 4Gb (GV-N960OC-4GD)
Táp: Cooler Master RS-600-ACAB-M4
Alaplap: Asus B150M-A
2016. aug. 10. 22:45
4/4 3 napos mákos lecsó válasza:
Áh, a jó öreg Elite Power :D Cserélj tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!