Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt lehet javítani?

Ezt lehet javítani?

Figyelt kérdés
a monitorom csikozik.És nem a videókártya hibája mert amikor lehúztam a kártyáról a kábelt akkor is csíkozott szóval nem vga hiba(hálaisten).Kérdésem ezt lehet valahogy javítani?Én kábel hibára gyanakszok persze vannak akik jobban értenek hozzá én csak a kábelre tippeltem.nem akarok most nagyon új monitort venni mert processzorra gyűjtök és sose lesz meg rá a pénz szóval ezért akarom a legolcsóbban kihúzni magamat ebből.

2016. aug. 9. 23:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Már egész olcsón is lehet jó monitort venni.

Szerintem javítható, dehogy megéri e az már más kérdés.

2016. aug. 9. 23:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbálj másik bemenetet, akár milyen eszközről, VHS, DVD, csak nézd meg, lehet csak a jelenleg használt bemenet döglött be.

Ha nem akkor lehet, hogy panel hiba lesz az pedig nem olcsó dolog, mert a javíttatása szinte egy új monitor ára.

De mivel nem akarom az ördögöt a falra festeni így nem tudok sok mindent mondani, mivel még jó pár alkatrésze van egy monitornak ami bedögölhet benne aztán ezt csinálja.

2016. aug. 9. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!