Mit gondoltok erről a tápról, elég ehhez a géphez?
Sziasztok, gép vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni, egy ilyen géphez milyen tápegységet tennétek oda?
i5 6600k
gtx 1060
2x8gb 1600mhz ram
Jelenleg kettő van ami között nem tudok dönteni.
FSP 500W Hyper 500
FSP 600W Hyper M
Esetleg ha tudtok más fajta márkájú tápokat akkor azt is leírhatjátok, 20 ezer fölé nem igazán mennék.
Válaszokat előre is köszönöm
10 de inkább alatta. véleményem szerint nem igazán éri meg az oc. egy 6600k, z170, jó táp jó hűtés konfiggal i7 6700nál jársz, közepes (de elég) hűtővel, jó minőségű (de olcsóbb) táppal és egy b150 csillogó villogó zöld fekete kék átmenetes alaplappal.
vagy spórolj egy rakat lóvét azzal, hogy i5 6500-at veszel, 16gb DDR4 (!!) ramot, b150 lappal, esetleg valami 5-6k-s hűtővel
Az én ajánlatom:
A táp azért, mert magas minőség, és gold hatékonyságú.
Sokan a tápon spórolnak, pedig ha az megdöglik, egy rossz minőségű táp miatt az egész gép repülhet vele együtt.
Az alaplap, egy B150 lap. Ezzel nem lehet tuningolni, de szerintem nem is érdemes. Viszont olcsó, és mindent tud amire egy átlag felhasználónak szüksége van.
A processzor ugyanaz amit te kinéztél, csak ez az egyel kisebb nem tuningolható verzió. A 6600 túlárazott, annyival többet nem ad mint amennyi az árkülönbség.
Memóriából nem tudom miért 1600-ast írtál, az ddr3-as szabvány. Bár vannak lapok amik kezelik az a 6. generációs procikat, és ddr3 ramokat, én mégis inkább a ddr4-et javaslom, mert jóval gyorsabbak a ddr3 társaiknál. Ezen nem érdemes spórolni.
A 1060-as kártya jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!