Vajon lett baja a tápegységemnek?
Figyelt kérdés
A tápomból fújtam ki a port sűrített levegővel, és túl döntöttem a palackot és olyan 0.5 másodpercig ezzel a hideg folyadékkal lefújtam a tápot, és ebből valamennyi a belsőjébe ment. Aki nem tudná: A folyadék nagyon hideg, szerintem meg van -30 fok is, de viszont gyorsan párolog el(2 másodperc). A folyadék nem sugárban jött, hanem kb. úgy kell elképzelni mint egy dezodort.2016. aug. 9. 18:36
1/10 anonim válasza:
meleg levegővel (hajszárítóval) átfujatnám még, hogy biztos felszáradjon, és utána be lehet dugni.
2/10 A kérdező kommentje:
Még egy napig biztos nem lesz gépem, és ez a dolog tényleg gyorsan felszárad. Lefújtam direkt egy zsepit 1 másodpercig, hogy megnézem mennyi idő alatt szárad fel azon: 30 másodperc volt. Fémen pedig kb. 2 másodperc. A táp természetesen teljesen áramtalanítva volt. Ha víz érte volna, abból sem lett volna gond ugye? mármint azután, hogy hajszárítóval teljesen megszárítom
2016. aug. 9. 18:46
3/10 anonim válasza:
nem, mivel nem volt áram alatt.
max rozsdát tud okozni, bár ahhoz több kell. :-)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél. Már azt hittem h másnap rákötöm a gépet és szépen elcseszi nekem azt, és akkor bye-bye 2 nyári munkán gyümölcse.
2016. aug. 9. 19:29
5/10 anonim válasza:
Utálom ezeket a sűrített levegős vackokat. Vidd el szakszervizbe, és ott ki pucolják neked rendesen. Ha bármi gebasz lesz azért ők felelnek.
Ám ha egy félnapot állni hagyod, nem lesz baja.
6/10 A kérdező kommentje:
Igazából engem az aggaszt, hogy nagyon hideg volt az amit ráfújam. Az h nedves lett az kevésbé mert gyorsan megszaradt.
2016. aug. 9. 22:48
7/10 anonim válasza:
akár folyékony nitrogénbe is márthatod, a hideggel nincs gond.
8/10 A kérdező kommentje:
Hála az égnek h midig itt vagy h megnyugtass!:))
2016. aug. 10. 08:11
9/10 A kérdező kommentje:
Kiemeltem a kérdést hátha van valakinek van valami hozzáfűznivalója
2016. aug. 11. 13:43
10/10 A kérdező kommentje:
Ma sikerült kipróbálni, és valóban nincs baja.
2016. aug. 11. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!