#8: Életemben nem hallottam ezekről az arcokról, aztán ráguglizva kiderült, hogy az egyik Kodiak, és a másik kettő is magyar. Akkor ezért nem ismertem őket! Lássuk, milyen egeret használnak!
flash: SteelSeries Kinzu v3
Barcode: ZOWIE GEAR FK
Kodiak: Zowie ZA13
MINDHÁROM optikai egér!!! Fogalmad sincs róla, mit beszélsz, de azért osztod az észt.
Szia! Igen, hazdutam, nyugodtan pontozzátok le a válaszom :( Igazábol tökre nem gondoltam ,hogy valaki is rákeres ezekre a dolgokra. Kodiak blogján ezt mondta erre a kérdésre felelve:
"Leegyszerűsítve: az optikai egerek talán kicsit megbízhatóbban működnek mint a lézeresek. Azaz pontosítok. A lézeres egerek is igazából optikai egerek, csak a LED-jük lézert bocsájt ki. A működési elvük ugyanaz, az egyetlen különbség, hogy a lézer más hullámhosszon működik, ezért érzékenyebb a felület egyenetlenségeire. Óriási különbség nincs, de én a régi rossz tapasztalataim miatt inkább az optikai szenzort javaslom."
a " lézeres egerekel " a legnagyobb baj hogy 20-25 ezer alatt nem kapsz értelmes szenzorral ellátottat (és csak logitech-et vennék) míg optikai szenzoros egérből már 10 -15 ezertől nagyon megbízhatót kapsz ami ilyen szenzorral van ellátva pl avago 3090 .
Amik problémát okozhatnak egy egérnél
negatív gyorsulás tehát hiába akarod pont oda rántani fegyoval ahol látod az enemyt nem fog el menni addig a célkereszt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!