Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges az, hogy kb.220...

Lehetséges az, hogy kb.220 ezer forintból össze lehessen rakni egy olyan konfigurációtt ami gtx 970-es kártyát tartalmaz, vagy az alapok instabilitása miatt már nem érné meg?

Figyelt kérdés

Eredetileg laptopot szerettem volna venni... Eddig is csak laptopom volt, szóval nem igazán értek a gépek összeállításához... Azonban, elmagyarázták nekem, ha szeretnék egy kicsit is játszani akkor legyen asztalim... (vagy több pénzem) Jelenleg azt tudom, hogy minimum gtx 950 es gépet szeretnék amit lehet is kapni akár 180 e forintért...

például:

[link]

meg is felene...

azonban szeretném, ha lenne egy kis potenciál is a gépben és ne az az épphogy elég kategória legyen...

Tudom, hogy a 950 csak egy kicsit gyengébb mint a 960...

Ezért szeretnék 970-et...

Van egy olyan ötletem is, hogy szimplán vennnék egy ilyen gépet:

[link]

és beleeszkábálnám a kártyát...

de erről a gépről nem sokat tudok...

Ti mit gondoltok erről az egész szituációról?

Érjem be olcsóbb kártyával és ne akarjak túl sokat?

2016. aug. 9. 16:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Amúgy... én nem éreztem rossznak, mert egyik barátommal kipróbáltuk amikor megvettem a laptopot és pl. video-konvertálásban lenyomta az ő akkori i5-ös gépét...

szóval azért mégse olyan rossz... nyilván egy rendes asztali i7-tel tényleg nem lehetne összehasonlítani...

viszont nagyon király vele elvakított parasztnak lenni...

de.. ez esetben én i3 at rakok a 970 mellé :D

2016. aug. 9. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Az a ház kicsi lenne a referencia kártya 26.6cm hosszú a cm ház pedig 25 cm-ig fogad be, Az se biztos hogy az a ház amit én írtam jó de szerintem jó ( szerintem) , tápból nézhetsz CM-et én azt írtam ami nekem van mert én is gtx 970-t használok(meg CM házat stb).

Egyébként az alaplap is eléggé relatív lehet szóval akár abból is nézhetsz mást ha úgy tarja kedved. Bár az bőven jónak tűnik főleg ha azzal reklámozzák hogy i7-eshez is jól passzol.

Ha még van kérdésed akkor nyugodtan kérdezz.

Esetleg még az 1060-at figyelmedbe javaslom

2016. aug. 9. 18:08
 13/14 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Én azért i3-at nem tennék mellé. Alacsonyabb felbontáson, Proci igényes játékokban igen megfogja azt a GPU-t.

A másik ,hogy CM-nek vannak jó tápjai de ne Elite Power legyen mert beb*sztad.

2016. aug. 9. 18:11
 14/14 A kérdező kommentje:

huhh... megmentitek az életem...

akkor i5 6400-6500

16 gb ram

gtx 970

az általad írt ház (majd még megnézem, ha mégse jó, nézek egy k* nagy cooler mastert (szeretem a nevét mert elvakult paraszt vagyok :D )

és akkor egy 500 as tápot...

amúgy köszönöm a segítséget... :D így már menni fog asszem :D

2016. aug. 9. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!