Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fut 100% on a processorom?

Miért fut 100% on a processorom?

Figyelt kérdés

Egy Intel Core I5 6500 as procim van, az lenne a problémám, hogy szerintem valami nem jó vele.

Ha nem fut semmi más csak egy játék pl.: a CS:GO

akkor a processzorom képes 95-100 % on is menni.

Meg kérdeztem pár havert (3-mat) akinek ugyan ilyen procija van, hogy nálük is ilyen magas e a kihasztnáltság, de nem mindegyikük azt mondta, hogy 30-40 % nál nem megy feljebb. A gép kb fél ésves és nem gyári hűtő van rajta. Ha valaki tudja a probléma okát az légyszives írjon és azt is mondja el hogy lehet kiküszöbölni a hibát.

2016. aug. 9. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra a Windowst.
2016. aug. 9. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:

#1: hat nyilvan, ujra kell telepiteni. Sot, vegyen uj processzort, mert a mostani elkopott, nem?

Kerdezo: aztan Feladatkezelot inditottal mar? persze, hiszen ott latod hogy 100%-on van a CPU. Esetleg azt is megnezted, hogy milyen folyamatok futnak? Esetleg sorba is tudtad rendezni CPU hasznalat szerint? Es, melyik folyamat adja azt a nagy terhelest?

Jogyerek, nem latunk bele a gepedbe, de minden eszkozod megvan hozza, hogy te magad kideritsd

2016. aug. 9. 14:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen megnéztem és mindig az adott játék ami éppen fut használ a kb 75-95 % ot. Ezért nem értem, hogy azoknak akiknem ugyan ilyen a konfigjuk (nem csak a proci) miért futnak ugyan azok a játékok 25-40 % on
2016. aug. 9. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem pont az a jó, ha teljesen ki tudod használni a processzorod erejét? De ha téged zavar, akkor korlátozd le 60 fpsre a cs:go-t és akkor nem lesz 20% közelében sem.
2016. aug. 12. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!