HDMI hang probléma?
Pár évvel ezelőtt vásároltam egy LED tv-t, amit összekötöttem HDMI kábellel a számítógéppel. Minden tökéletes és jó volt egészen addig, míg idén tavasszal meg nem döglött a videokártyám, így kénytelen voltam az alaplapit használni. Újratelepítés után minden tökéletes volt, ám csak a HDMI-n a hang nem akart működni. Pontosabban akadozott. Nem emlékszem már pontosan mit csináltam, de utána minden ment frankón.
A tegnapi napon úgy döntöttem, hogy ismét újratelepítem a gépet lévén VGA csere előtt állok (az előző másodlagos villámkár áldozata lett), s mivel mindenféle cucc már fenn volt, így egyenkénti uninstall helyett a tiszta telepítést választottam. Tegnap reggel még néztem filmet minden oké volt. Majd újratelepítés után megint ugyanaz a probléma: HDMI-n a hang átmegy, de szaggat.
Átnéztem már mindent, újratelepítettem a drivereket, de egyszerűen már nem tudok mit csinálni, s nem tudok rájönni, hogy mi okozza a hibát, s tavasszal hogyan is javítottam ezt ki. Valami ötlet (a legfrissebb driverek vannak fenn, s Windows 10-et használok 64bites-et).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!