Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Micro USB - Ethernet bemenet...

Micro USB - Ethernet bemenet csatlakozó?

Figyelt kérdés
Samsung telefonomat szeretném ethernet kábellel összekötni a számítógéppel. Ilyen módszer létezik? Illetve hol kapok ilyen kábelt Budapesten?

2016. aug. 8. 19:50
 1/5 anonim válasza:

Hmm..Bocs de minek a milyével akarsz miért mit ?

Elmagyaráznád ?

Hogy miért ?

Érdekel !

2016. aug. 8. 22:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Szeretném hálózatilag összekötni a telefonomat a linuxos laptopommal. A laptop tök jól tud kommunikálni az ethernet portján, mert hát ezért is van ott neki az a kis lyuk, viszont a telefonon nincs ilyen, márpedig az UTP kábelek mindkét vége alapértelmezetten ugyanolyan. Ezért kéne valami átalakítószerkezet-szerűség, ami úgy a végén belemegy az androidos samsung telefonomba, és ha esetleg sikerülne még felkonfigurálni a telónak ezt az új interfészt, akkor az úgy kielégítő lenne számomra.. Hogy miért? Az szerintem nem teljesen tartozik ide, de azért elmondom: szeretnék telefonról úgy be ssh-zni (androidos Termux app-al) a laptopra, hogy a laptop a wifi adapterével egy másik hálózaton tevékenykedik, de azon nem lesz rajta a telefon, ezért új (mini) hálózat kéne új interfészen.
2016. aug. 9. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Bemész egy számítógépes boltba, persze a telóval együtt, ott kérsz egy olyan kábelt, aminek az egyik vége a telóba megy, a másik vége pedig USB. Ennyi. Nem tudom, hogy az első hozzászóló mit nem ért ezen!
2016. aug. 10. 11:33
 4/5 anonim válasza:

1 -es voltam s gondoltam a telóhoz kapott gyárilag tyúkbelet..

2 év alatt vettem vagy 6-7 féle telót.. mindhez volt kábel ..

Na ezt nem értettem ..kebves hozzászóló

2016. aug. 10. 16:11
 5/5 A kérdező kommentje:
USB-n lehet hálózati interfészt felkonfigurálni?
2016. aug. 10. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!