Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha veszek egy gtx 950et akkor...

Ha veszek egy gtx 950et akkor hogy csatlakoztatom a notebookomhoz?

Figyelt kérdés

mit kell vennem mert tudom hogy néz ki csak a nevét nemt udom egy mini pci-os cucc amin a videókártya csücsül és bel kell dugni a notebook hátsó részéhez a pci-e csatlakozóhoz!

valaki részletesen le tudná nekem írni,köszönöm,meg persze hogy a táp hogy legyen még,köszönöm még egyszer

2016. aug. 7. 17:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Óha, az már tényleg komoly, hogy i7 2 mag 4 szál....

Hááááát egye piskóta a CPU még épp hogy nem döglene bele a dologba.

Igazából nekem mindegy, de az is forduljon meg a fejedben, hogy megéri-e neked és ki fogod-e használni a külső VGA-t.

Valamint azzal is számolj, hogy egy GTX 950 alaphangon 45-től kezdődik.

A dokkoló mint láthatod 10 ezer. (ehhez a dokkolóhoz viszont meg kell bontani a burkolatot is ami az esetleges garancia azonnali elvesztésével jár)

És kellene hozzá egy táp (akármennyire is 90W-ot fogyaszt ez alaphangon megint 10 ezer.

Szóval 65 ezer amit bele kellene tenni.

Itt kérdezd meg magadtól, hogy tényleg megéri-e ebbe költeni a pénz a hordozhatóság elvesztésével minthogy eladd a mostani gépet hozzá tedd amit ráköltenél a külső megoldásra, hogy akár használtan vennél egy erősebbet vagy akár asztalit.

(legalábbis ha jól értem akkor nem lesz fontos a hordozhatóság, 65+mostani árán meg sokkalta erősebb gépet lehet kihozni eleve)

2016. aug. 7. 18:39
 22/29 anonim ***** válasza:

Figyi, beszélsz a fickóval a hardveraprón, akit linkeltem, és megnézed ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=gC614jg7T5M

Ha van kedved mókolni és sz***kodni vele, csináld. De semmi értelme. Az a proci édeskevés amúgy is. Mindíg mondom, hogy ha játszani akartok asztali gépet rakjatok össze negyed annyiért mintha egy laptopot vennétek. Laptopot meg olcsóbbért is lehet kapni netezésre filmnézésre megy ilyenekre. Mert aztán jön a siránkozás. Annyian de annyian nyavajognak a laptopjuk miatt játék ügyben, hogy ihaj csuhaj...

2016. aug. 7. 18:41
 23/29 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem (megadott csekély adat alapján), ez egy Acer S3 391-es ultrabook. Egyedül USB 3.0 csatlakozó van rajta (nincs tudomásom olyan eGPU házról, amely ezt használná, de a szabvány _elméleti_ 5Gbit/s adatátviteli sebessége (PCI-E 2.0 1x-é ennyi) minden bizonnyal visszafogná, hogy a késleltetésről ne is beszéljünk.

Alul nem alakítottak ki helyet, hogy hozzáférj a Wifi-kártyához, így egész alsó borítást le kéne szedned ahhoz, hogy azt tudd használni.

2016. aug. 7. 18:42
 24/29 A kérdező kommentje:
na most éreztem rá a bonyolításra meg mindenre akkor túl lépek rajta,aztán lesz egy asztalim :)
2016. aug. 7. 18:48
 25/29 anonim ***** válasza:
93%
Na ez a beszéd :)
2016. aug. 7. 18:49
 26/29 anonim ***** válasza:

Ezen én is gondolkoztam, de a válaszokat végigolvasva én is rájöttem, hogy nincs értelme.

Viszont nekem 1 csavar kicsavarásával hozzá lehet férni a WiFi kártyához, de a procim a kérdező notebook-jában lévőnél gyengébb.

2016. aug. 7. 19:12
 27/29 anonim ***** válasza:

6. vagyok. Igen tudom, hogy az egy öreg megoldás. Csak arra voltam kiváncsi, hogy a kérdező hasonlóra gondolt-e.

Amúgy szerintem se éri meg. Drága meg hát laptop se megfelelő hozzá.

Ahogy irtad, vegyél asztalit.

2016. aug. 7. 19:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Egpu a neve, de sehol nem fogsz találni mivel nem volt jó konstrukció. A razer core-al lehet vga-t csatlakoztatni. De nem hiszem hogy van hozzá olyan notebookot meg pénzed rá.
2016. aug. 8. 09:28
 29/29 A kérdező kommentje:
lett egy gépem logitech-es erős hangfal,lg full hd monitor,gamer bill és gamer egér,kéken világítós ház ami félig piros 1150es asrock alaplap h81m vg4 r2.0 i3 4130,8gb ddr3 hyperx fury és egy gigabyte gtx 750 ti 2gb,elég korrekt szerkezet,nagyon tetszik :D
2016. aug. 8. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!