Ehhez a géphez mondanátok egy videó kártyát?
Elsőnek vagyok ezen az oldalon remélem így kell kérédst írni.
Nem egy atomerőmű kellene csak egy középkategóriás vagy alsókategóriások közül egy felsőbb osztályú. 35.000 ft-ot szeretnék rááldozni...
Ez a gépem:
Codegen ATX 2.03 ATX tápegység
Gigabyte GA-H61M-S1 alaplap (DDR III)
750ti / r7 360 vagy rx460. ezek alá nem szabad adni újonnan
használtan esetleg 650ti, r7 260x, hd 7790
gtx 750ti, 30K-ért láttam újonnan garanciásan, de nem boltból...
De én a tápegységet kidobnám a kukába és inkább vennék egy minőségi 350W-os FSP-t.
Ember hányszor rakod ki ezt a kérdést? "elsőnek" Ugyan azokkal a képekkel ugyan azzal a procival, ugyan azzal a táppal mint az előző nem tudom hány kérdésbe? Csak az előzőre 14 válasz jött.
Kérdésre válaszolva. Semmilyet. Mert ha beleraksz egy vga-t b*szhatod ki a gépet mert elviszi az egész gépet a tápod. Előbb azt cseréld utána jöhet szóba a vga
xfx ts 430
a maradékból hardverapróról egy hd7850, r7 360, gtx 750(ti) egy megbízható eladótól garival
ha nem veszel tápot elqrja a kártyát hdd-t vagy az egész gépet, ha veszel akkor meg az új gt730 teljesítménye megegyezik a prociba integrálttal
Miért akartok olyan kártyákat ajánlani neki, amihez 6 pines áramkábel kell???? PL gtx 660, hd 7xxx stb.
Ezen a tápon NINCS 6 pines áram kábel vga-hoz, molex-szel meg simán lepörkölődik az egész és dobhatja ki a komplett gépet, aztán házon kívül vehet mindent bele megint.
Ha 35-ért akarsz videokártyát, akkor első körben minimum 15-ért vegyél egy normális tápot, ami mondjuk el tudja látni árammal a vga-t meg a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!