Milyen processzort vegyek?
Alaplap: Intel Peark Creek DG31PR
Processzor: DualCore Intel Pentium E2140, 1600MHz (8×200)
Memória: 1.) DDR2 [PC2-5300] 1GB
2.) DDR2 [PC2-6400] 1GB
Videó kártya: NVIDIA GeForce 8400 GD
Erről a gépről lenne szó és ebből a processzort és a RAM-ot cserélném ki! Tehát valaki keresnek nekem egy Intel minimum 2.5GHz-s 64-bites 2 magos processzort vagy ha lehet akkor 4 magosat? Maximum 12000Ft költenék rá! ÉS a másik kérdésem mi a különbség egy 65nm és egy 45nm processzor között? Az értelems gyors válaszokat köszönöm!
Maradjon a windows 7 maradjon, amég nem lesz legalább 4gb ram..
Az e8500 2 szálas. 2 magos 2x3,16ghz
Csak mert szerintem elég kevés program használ ki tartósan 2-nél több szálat, vagyis nem lényege előny az ennél több mag.
Az oprendszerről pedig azért kérdeztem, mert tegnap óta tudom, hogy utána kell nézni, melyik operációs rendszert hajlandó működtetni egy megvenni tervezett processzor vagy alaplap. Az i3 akadályozza a Win7-et. El lennék szomorodva, ha kénytelen lennék a Win10-et telepíteni, szerencsére úgy néz ki, hogy meg lehet buherálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!