A véleményeteket szeretném kikérni. Szerintetek ez egy jó (középkategóriás) gamer gép? Megérkezett minden alkatrész, már csak az összeszerelés hiányzik.
Gépház: DeepCool DUKASE V2 (alsó tápos)
Alaplap: MSI Z170A GAMING M5 (DDR4, LGA1151 proci)
Processzor: Intel Core i7-6700K
RAM: Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Savage
Videókártya: EVGA GTX 1070 8GB DDR5 Founders Edition
Táp: EVGA 750W NEX750 SuperNOVA G2 80+ Gold
Módosítani már nem nagyon tudok (szeretnék). Az alkatrészek már mind nálam vannak, már csak az összeszerelés van hátra. Szerintetek okés ez a gép?
Ha olyan okos lennél, mint hiszed magad, kb. 10sec alatt lőttél volna egy képet a telóddal, 5 percen belül már mi is láthattuk volna, amivel a kételyeket azonnal eloszlatod. Te nem ezt tetted, hanem folyamatosan életben tartod ezt a kamugépes témát, azaz trollkodsz.
Ha meg irigy ember lennék, nem adtam volna neked hasznos tippeket a változtatáshoz, ami igencsak ráfért volna a konfigra.
Mindegy, trollkodj csak tovább te büdöslábú fősulis :D
Azért nem pont 12 éves, mert a helyesírása rendben van.
Te meg itt véded, holott az 5-ből 3 oldal azért lett teleírva, mert egy fényképet nem tudott feltenni. Ha valóban érdekelnék a vélemények, ezt már rág rövidre zárta volna. De trollként ezen szórakozik, mi meg etetjük, te viszont még rosszabb vagy, mert még alá is feküdtél :D
(Mellesleg én egyetemista voltam, úgy 10 éve)
Biztos boldoggá tesz, hogy még mindig veled foglalkozunk :D Trollkodj csak :D Úgy látom a büdösláb betalált, meg a fősulis is :D Bár nálad szórakoztatóbb kamugépek is voltak már az oldalon, te a sor végén kullogsz csak...
Hallottam a google képekről, ezért kértem, hogy oké jelet mutasson a kezével rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!