A GeForce GTX 750 Ti milyen nagy, mármint mekkora hely kell neki a gépházban?
Figyelt kérdés
Nincs meg a gépházam kézikönyve amibe bele lenne írva, ezért majd én szeretném megmérni de nem tudom mekkora hely kell2016. aug. 6. 12:12
1/10 anonim válasza:
Attól függ melyik, mert különböző hűtésekkel és méretekkel rendelkeznek a piacon lévő modellek. Alapvetően nem nagy kártya, mondhatni inkább kis méret jellemzi (különösen az egy ventilátoros modelleket) azaz alap esetben nem kell neki semmi extra hűtés, hely vagy táp. Ez egy kis fogyasztású, használható teljesítményű, de inkább alsó-közepes teljesítményű videokártya.
3/10 3 napos mákos lecsó válasza:
Mekkorára gondolsz? Amúgy egy GTX770-nel jobban járnál használtan.
4/10 MGéza válasza:
Egészen rövid gtx 750 ti is létezik, például ez:
6/10 A kérdező kommentje:
A Zotac GTX 750 TI vagy a GIGABYTE GTX 750 Ti már nagyon sok gépházb belefér nem?
2016. aug. 6. 13:19
7/10 MGéza válasza:
Amit belinkeltem, azok mind beférnek szinte bármilyen kicsi házba, elég rövidek.
8/10 anonim válasza:
Látható, hogy sok esetben az egy ventis példányoknál az egész kártya alig hosszabb, mint a PCIe sín. Ezek bármilyen normál profilú házba beférnek.
9/10 A kérdező kommentje:
Ezek a vidikártyák kompatibilisek Windows7pro verzióval?
2016. aug. 6. 14:50
10/10 MGéza válasza:
Persze, akár a win8.1 vagy a 10 is mehet melléjük, mindegyikkel kompatibilisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!