Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sennheiser HD 201 vélemények?

Sennheiser HD 201 vélemények?

Figyelt kérdés
Érdemes ilyen fejhallgatót venni? Ami jobban érdekelne az a kábel minősége. Meddig bírja, mennyire strapabíró, milyen könnyen tud eltörni a vezeték?
2016. aug. 6. 10:57
 1/1 anonim ***** válasza:

HD 215-ről tudok véleményt mondani. Lassan megvan 1 éve. "Telefondrót" kábele van, viszont közvetlenül a kábel 2 végénél hagyományos, egyenes a kábel. A képen is lehet látni.

[link]

Elvileg ez a fejhallgató otthoni használatra van, pl zenehallgatáshoz, illetve készítéshez, de láttam már DJ fején is klubban (dobozára az van írva, hogy DJ monitoringra való). A hangzása tompa, és mély, equalizerrel vagy mixerrel nagyon jól tudod variálni, a basszusa elég jó. 7-8 hónap után sajnos a fejpánton a bőr rész nálam elkezdett kopni, de ez valószínűleg annak tudható, hogy én az utcán is rendszeresen hordtam. Ahhoz képest, hogy milyen sokat nyúztam, és még mindig jól működik (kábel egyszer sem tört meg annak ellenére, hogy maga a kábel nehéz, és lelóg miközben az utcán sétálva hordtam), nem is panaszkodom, tényleg minőségi fejhallgató, mondjuk én kint lakom már itt Londonban, szóval én itt vettem, durván 80 fontba került, de én nem bántam meg, hogy ezt a pénzt ráköltöttem. Egy ideje már mondjuk nem hordom utcán, inkább csak itthon hallgatom, ahogy eleve is használnom kellene. :D

A HD 201 képeit elnézve a kábel vékonyabbnak tűnik, és nem "telefondrót" kábel. Szerintem az biztosan nem lenne ennyire strapabíró. Bár ez is a használattól függ.

2016. aug. 6. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!