Hogyan jumpereljem? Talan mas lehet a problema?
Figyelt kérdés
folyton lefagyott a win 7-em es tegnap vettem egy uj vinyot, uj win kerult ra, de a regirol menteni kellene adatokat. ket particio volt,az egyik a regi c, a masik pedig egy masodlagos tarhely. nincs benne jumper. a c-t nem is nyuznam,de a tarhelyen van olyan adat ami kellene. kaptam kolcson egy usb mobil recket, ami elinditja a regi vinyot, de valamiert nem latja a gep es nem is tudom megnyitni. hallani ahogy elindul es megy. jumpert kellene beletenni? es azt hogyan? kabel, slave vagy master? vagy talan tok mashogy kellene valamit csinalnom?2016. aug. 5. 10:08
1/3 A kérdező kommentje:
majd elfelejtettem, sata-s vinyorol van szo, nem ide-s.
2016. aug. 5. 10:12
2/3 anonim válasza:
Kb. egymillió éve nincs jumper a HDD-ken.
3/3 A kérdező kommentje:
akkor az otlet idoszamitasunk elotti :)
ugy nez ki, a jo oreg xp megoldja a mentest, egy ezer eves kisgep felismeri es gond nelkul masolja (y)
2016. aug. 5. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!