Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyenge lenne a tápegységem?

Gyenge lenne a tápegységem?

Figyelt kérdés

A számítógépem specifikációi:

Alaplap: ASRock 990FX Extreme3

Processzor: AMD FX 8350 (8x 4GHZ)

VGA: MSI Radeon R9 270x 2gb

RAM: 12gb ddr3 1600MHz

Tápegység: FSP Raider 550w

Oprendszer: Windows 10

A probléma egy idő után jelentkezik, általában kék vagy sárga képernyő fehér csíkokkal és berregő hang jön a hangszóróból.Magától nem indul újra a gép de egy reset után ismét használható egy ideig.

2016. aug. 4. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
iylet hibás hdd vagy hibás ram is okozhat nem feltétlen táp.. de a vga is lehet rossz magyarázná a csíkozódást
2016. aug. 4. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
a tápegység tuti nem gyenge....esetleg nem vírusos, nem melegszik fel nagyon egy adott hardver,próbáltad újratelepíteni az OP rendszert nem e valami szoftveres hiba lenne véletlenül?
2016. aug. 4. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy a másik amit az előző írt..próbáld meg még kevesebb memóriamodullal vagy ha van más fajta otthon akkor azzal,esetleg másik VGA-val is kipróbálhatod ha van :)
2016. aug. 4. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen a gyors válaszokat!

A windows memóriatesztje (mdsched.exe) nem mutatott hibát, a felmelegedéssel kapcsolatban annyit mondanék, hogy legtöbbször akkor fagy le a gép ha az interneten nézelődök... Eredeti ESET vírusirtót használok, nem hiszem hogy vírus tenné. Ahol a vga-t vettem, azt mondták hogy náluk hibátlanul működött a tesztidőszak alatt (bevittem kb egy hónapja hozzájuk)

Még próbálkozom majd különböző driverekkel a vga-hoz, hátha az majd segít valamit.

2016. aug. 7. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:

hd sentinel mit mutat?

illetve a memóriát én memtest 86 -al tesztelném

2016. aug. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!