Milyen intel 1151 alaplapot ajánlanátok?
25 ezer forintból kellene kijönnie.
i5-6500 és 2x4GB DDR4 Kingston HyperX Ram mellé ( 2133/2400Mhz majd a laptól függően, ez számomra lényegtelen ).
Én MSI H110 PC Mate re gondoltam.
Én ezt venném:
De csak azért, mert szeretem az ASUS alaplapokat :D
Egyébként megfelel az MSI H110 PC Mate is a célnak.
MSI b150m mortar, Asrock b150m pro4
h110-es lapért nem adnék 25ezret
asrock b150m pro4s
tudom leszóltok a matx miatt de egy átlag júzernek nincs szüksége eggyel több pci-e 3.0 x1 csatira
Hát igazából nekem teljesen jó a h110 és a b150 is, tökmindegy hogy h110, mert a b150 + funkcióit úgysem használnám ki.
MATX-t meg nem akarok, ki tudja mit hoz a jövő, lehet hogy nem árt majd a crossfire támogatás.
Asrockot nem akarok, tudom, hogy a mostani asrock lapokkal már nincs semmi baj, de bennem mély nyomot hagyott a 7-8 évvel ezelőtti időszak, gondolok itt arra amikor egymás után 2 asrock lapom ment tökre a vásárlástól számítva 1 héten belül...
Az msi-t azért néztem ki mert a kártyám is msi ami már megvan, azt gondoltam akkor legyen párban, meg nekem bejött az msi mint márka, de ha asus lesz a lap az sem nagy gond. Majd meglátom, úgyis hónap végén veszem meg a gépet, addig kigondolom. Köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!