Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AVerMedia streamelés hiba?

AVerMedia streamelés hiba?

Figyelt kérdés

Van egy AVerMedia LGP Lite felvevőm, ami működött is, tudtam vele streamelni, meg minden, de egyszer csak amikor rákattintottam, hogy be akarok jelentkezni YouTubera a ReCentralban, akkor vagy nem ad ki semmit, tehát egy nagy fehér ablakot, vagy pedig bele van írva, hogy frissítsem a böngészőm. Ez miért van?

Kép: [link]

2016. aug. 4. 14:05
 1/2 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Próbálj meg ki-be jelentkezni youtube-ra, ha ez nem segít rakd újra a software-t. Adsz egy link-et a csatornádról?
2016. aug. 4. 14:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Mármint a böngészőben ki-be? Csak mert AVerMedián be sem tudok jelentkezni :D

A Software-t már egész dokszor újraraktam, mindig töröltem a Regeditből is, sok féle-fajta verziót próbálgattam, de egyszer csak bejött ez a hiba. És link a csatiról: https://www.youtube.com/channel/UCeLARByymg0o-cUdFvuxnGw

2016. aug. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!