Erősebb videókártya után gyengülés?
Figyelt kérdés
Config: Q9550 4GB ram.
Eddig egy GTX560TI ment vele és tökéletesen futott minden. Nem volt szaggatás YouTube videók alatt. Játékok közül a Fifa 15 tökéletesen futott, GTA V FullHD minimumon ment olyan 30 fps körül. Hozzájutottam most egy GTX660-hoz. Beleraktam, driver frissítés. Első probléma, hogy az összes Youtube videó ami 720p60fps vagy 1080p60fps akad. Fifa akad. GTA V mediumon FullHD felbontásban tökéletesen fut. Már nincs ötletem, hogy mi lehet a gond.
2016. aug. 3. 20:03
1/5 anonim válasza:
Letörölted az 560 Ti driverét?
Neted rendben van?
2/5 A kérdező kommentje:
Ráfrissítettem a GeForce Experience-ben. Letöltött 400Mb-ot és telepítette. GTX660at ír érzékelt kártyának. Net rendben.
2016. aug. 3. 20:08
3/5 anonim válasza:
Akkor próbáld meg a szűz telepítést.
Letörlöd a drivert és felrakod frissen azt ami a 660-hoz való.
4/5 anonim válasza:
DDU teljesen kiírtja az előző VGA-hoz tartozó drivert..... itt könnyebben rájössz a használatára :) [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Teljesen letörölve új gtx 660 driver fent. Minden a régi. Csak azt nem értem, hogy minden eddigi dolog akad, de a GTA V simán megy. Tehát a kártya jó...
2016. aug. 3. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!