Milyen videokártyát használtan?
GTX 970-ben gondolkoztam, csak azt az i3-3240 nem hajtja ki, de ez nekem nem baj, mert ha a 960-at kihajtja akkor szerintem annyira nem lenne nagy baj.( 75k-ért venném)
Az RX 470 nem hinném, hogy jobb lesz a GTX 970-nél.
Jelenlegi kártyám egy sapphire radeon hd6670 1gb ddr3, ami már a The Crew-ot se tudja kiszolgálni úgy, hogy minimum beállításokon 30fps-em legyen.
Hidd el, az az i3 kevés lesz mellé, de majd megtapasztalod te is s rádöbbensz, elég sz@r dolog a CPU Limit. Főleg multiban...
GTX 960-at sem valószínű hogy 'kihajcsa', GTA 5/Bf4 multiban például egy i5-tel biztosan több FPS-t lehetne kihozni.
HD 7870 XT-m volt mikor próbálgattam a GTA V-öt, 1080p High-Very High beállítások. i7 2600-am van, megnéztem 4 mag (i5) és 2 mag + HT-val (i3) mit produkál.
~20FPS különbség szerintem annyira nem elhanyagolható, főleg ha pl. 30 vs 50FPS-ről van szó.(Teszem hozzá, a processzor 4GHz-re volt húzva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!