Kevinnnn kérdése:
Lehet ezért lassabb a gépem?
Figyelt kérdés
Hamarosan jön a Battlefield 1, és hát mivel régebben sokat játszottam a Battlefield 4 el 1920*1080 ultra beállításokon újra feltettem, viszont szinte 1-2 FPS volt amit nem értek, mert simán vinnie kéne. Arra gondoltam, hogy ideje 3,5 év után a gépet kifújni és feltelepíteni a Windows 10-et, így megoldódhatna a probléma? Gondolom ez a 3,5 év már nagyon sok egy gépnél. Vagy a hűtés sem jó?
i5-3470 3.2GHZ
8gb ram
videókártyámat sajnos nem tudom most így fejből
2016. aug. 3. 17:05
1/2 anonim válasza:
hát egy kifújás biztos nem ártana,proci újrapasztázás,Windows 10 (és egy driver check mondjuk a driver boosterrel),vírusírtás,CCleaner,egy stressz test (teljes körű),Táp ellenőrzés (azt mondjuk szakemberrel).3,5 év sok ídő...
2/2 anonim válasza:
Ha ilyen trehány voltál ennyi ideig magadra vess... Komolyan. Ez most fake kérdés? Mert mi az, hogy azt sem tudod milyen videókártyád van? Fáraszd azt ami veled egy idős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!