XD
Ekkora egy undorító jó Magyar parasztembert átverő oldalt még nem b*szt*m az imperium után.
Azt mondja, HD8400 (integrált videóvezérlő) ami alapból 2GB-os de be lehet neki állítani 8GB-ot is....
Hát meg az én qrva anyukámat...
Hát ez még 256 MB memóriát se tenne tele, nehogy 2GB... Hát azt még 8-at....
napasztmek.
Inkább megyek vissza ETS2-re....
Szerintem a 2,4,8 GB-ot arra érti, hogy lehet bővíteni olyan RAM-mal (mondjuk hogy ezt miért kell feltüntetni azt nem tudom)
Egyébként tudom, hogy nem éri meg, egy haverom ajánlotta ezt, hogy ha költök rá egy kicsit akkor jó, én meg mondtam neki hogy nem és feltettem ezt a kérdést hogyha nekem nem akkor másnak elhiggye
Köszi a válaszokat
Eleve barom, hát AM1-es már mikor meghalt?
Ezt kérdezd meg tőle aztán köpni se fog.
Egy 5150 Athlon mit ér? Semmit...
Max HTPC-nek jó ez, többnek nem.
Azt a 2, 4, 8 GB-ot azért írja ki mert a sok "okosnak" megtetszik az, hogy húúúú ebben egy HD8400 van (azt se tudja mi az) és 2-től 8 GB-ig van belőle, akkor a 8GB-ost kéri aztán csókolom elkérnek tőle plusz pénzt azt ugyan úgy marad benne 4GB RAM (a 8 esetén talán 8-at kap) de a HD8400 csutka egy dolog.
Reggel egy jó kávé után erősebb dolgot alkotok a budin minta amit a HD8400 tud.
Ebbe semmi nem éri meg, még a RAM se mert az is olyan f*s amilyen csak lehet, hát 1,8 V kell neki CL11-es időzítéssel 1600 MHz-hez?
Szórakozzon már azt csodálkozik, hogy 1 év után gajra vágja a memória vezérlőt a CPU-ban az 1,8V....
Mond meg haverodnak nyugodtan, hogy előbb fél évig tanulmányozza ezt a szakmát és majd utána talán ajánlhat valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!