Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet venni külön laptop...

Lehet venni külön laptop alkatrészeket hogy aztán összeszereltethessem valaki hozzáértővel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt egy jó kis fedélre(kinézet).

Aztán alaplap, vga, proci, venti stb?

2016. aug. 2. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem....
2016. aug. 2. 21:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Gpu az rajta van az alaplapon meg a proci is talán szal olyan alaplap kéne amin ezek nincsenek rajta. Szal rá kéne majd szerelni valakinek ezeket aztán mehet a fedél alá.

Sztem még ha fizetnék is egy 100eurócskát valakinek aki ezt megcsinálná akkor is olcsóbb volna mint venni egyet az üzibe.

2016. aug. 2. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha nem lehet akkor hogy kerülnek ezek belé? Így születnek vagy mi ne legyél már butus.
2016. aug. 2. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Még weboldalakat is találtam ahol lehet venni laptop procit nagyeszű.
2016. aug. 2. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
ram , HDD lehet csak cserélni , CPU,vga BGA foglalatu és le vannak hegesztve alaplapra
2016. aug. 3. 08:06
 6/6 anonim ***** válasza:

"butus" - okey. >.<

So, laptop procit lehet venni mert van olyan amelyikben lehet cserélni de az nem az olcsó kategóriás...

A CPU és GPU forrasztás útján kerül bele.

A laptopokban csak HDD-t és RAM-ot cserélhetsz, de utóbbit is kezdik korlátozni, bár ezt még csak olyan laposnál láttam ahol 64GB RAM volt... *facepalm* Why 64GB???

Na mindegy a lényeg az, hogy nem kivitelezhető a selfmade lapos.

2016. aug. 3. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!