Miért nem indul a vinyó?
Figyelt kérdés
Annyit csináltam hogy kivettem a tápegységet, majd visszaraktam visszakötöttem mindent a helyére (már amennyi fogyasztó van) és a 2 db vinyó közül az egyik nem hajlandó elindulni (előtte tökéletesen üzemelt, most nem lehet hallani hogy felpörögne, biosban sem látja a gép, de azon van a windows)2016. aug. 2. 20:55
1/5 anonim válasza:
Kábelet tuti jól állnak?
Nem lazult ki?
SATA tápot tutira rádugtad?
2/5 A kérdező kommentje:
Átalakítóval van a táp neki adva 4 pines fehérről a satára így több kábellel is ki tudtam próbálni+van kimondott sata táp kábel de azzal sem pörög fel
2016. aug. 2. 22:20
3/5 A kérdező kommentje:
de jó h nem tud senki se írni
2016. aug. 3. 07:43
4/5 anonim válasza:
SATA kábelek is tuti jól állnak?
Próbáld meg azt, hogy csak azt hagyod rajta amelyiken van a Win.
Esetleg próbáld ki ismerős gépében, hogy ott mit csinál.
Esetleg kontakt javító spray.
5/5 A kérdező kommentje:
ha csak azt hagyom benne úgy sem jó, nem reagál semmit sem a vinyó, nem látja egyáltalán a gép
2016. aug. 3. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!