Hány GB RAM-ot vegyek?
Figyelt kérdés
A gépemen Win7(32 bites) van és 2 GB ram ami kicsit visszafogja a gépem teljesítményét, mivel gepigeny.hu-n nézegettem és minden futna rajta maxon ha legalább 3gb ram lenne benne, de úgy tudom hogy a 4GB-ot a 32 bites op rendszer nem használja ki.Megéri 2 GB-ot belevenni vagy csak 1-et?2010. ápr. 18. 09:24
1/5 anonim válasza:
Nekem is 2GB van, és minden elfut. Egy ilyen oldal miatt fogná vissza a géped? LOL
3/5 anonim válasza:
A WIN7 és a Vista kicsit nagyobbat kíván mint pl az XP. Nekem 4 GB RAM van benne és semmi gond. Minden fut rajta
4/5 anonim válasza:
Legyen 4 giga Ramod és rakd fel a 64bit-es Win7-et, vagy maradhat a 32bit de akkor csak 3,25Gb-ot fog felismerni.
5/5 anonim válasza:
ha be fogadjha az alaplapod ddr3 vegyél kb. ugyan annyi mind a ddr2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!