Olcsó gép. Átverés?
Helló.
Hardveraprón kinéztem egy árban kedvező, jó felszereltséggel rendelkező gépet.
Meg egyeztem az eladóval, hogy 10 ezer forint foglalót utalok neki, ez a holnapi napon esedékes.
Megegyezésünkkor kértem tőle telefonszámot, amire nem reagál, pedig az oldalon volt belépve hiszen kitett egy másik terméket is és azt upolta.
Utolsó üzenete 3 napja volt, amiben közöltem hogy jegelte a cuccot. 2x kértem telefonszámot, semmi válasz.
Szerintetek átverés, vagy utaljam a 10est? Kevés értékelése van, de negatív nincs.
Előre is köszi.
Utolsó üzenete 3 napja volt, amiben közöltem
*amiben közölte
Bocsi :)
Ki az?
Akkor talán "kicsit" könnyebb lenne a dolog, na meg a gépet is.
Ne utalj előre semmiféle foglalót ilyen nincs főleg nem olcsó gépnél
Szerintem átverés
jobb lenne tudni kitől meg mit/mennyiért veszed.
Ha nincs 50+ a akkor nem árt gyanakodni. Az ördög sose alszik.
Egyébként előleget én se utalnék előre.. Minek? Max a postát egy ezres és kész. Vagy jegeli neked vagy nem döntse el.
Az az 50+ meg ha lehet eladásokból származzon nekem is 50+ van pl de én a legtöbb dolgot vettem inkább ezt is érdemes nézni
A gépért én megyek el Pestre. Ez esetemben 220 km.
A gép maga 140 ezerbe kerül.
3-as. Nekem megy az olyan hozzá állású majmokkal van tele, mint amilyen te vagy.
200 kilométert utazok, ami nekem +10k oda vissza 400km.
Ezt én vállaltam, mert látni akarom miért adok ki ennyi pénzt, és ha már ennyit utazok, akkor igenis kell a telefonos egyeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!