Tudnátok ajánlani ehhez a géphez egy olyan tápot ami elbírja?
Alaplap: ASRock X99 Extreme6
Processzor: Intel i7-5820K @ 4.4GHz
CPU hűtő: Corsair H80i
RAM: Kingston HyperX 32GB DDR4 Quad-Channel 2666MHz
GPU: EVGA GeForce GTX1080 8GB Founder’s Edition
Ház: Antec P380
Ilyen konfighoz már nem lenne túlzás egy Seasonic X vagy Corsair HXi táp sem. De ha olcsóbban akarod megúszni, ezek közül kéne válogatni, kicsivel már 30k alatt is vannak:
XFX XTR
EVGA Supernova GS
Seasonic G
Corsair RMX
Super Flower Leadex
Be Quiet Straight Power
550W bőven elegendő.
1#, az RMx egy módosított HXi, fejlettebb belseje van, csak alacsonyabb hatásfoka. Így nincs értelme HXi-t venni, ha még olcsóbb is.
Corsair RMx, EVGA G2 és Super Flower Leadex Gold uralja a középkategóriát, ezeken kéne gondolkozni.
Használtan vegyél inkább egy p4-es gépet
jobban fogsz vele járni!
Igen, tudom, hogy a TheVR Jani gépe. Tőle is megkérdeztem, hogy milyen tápot használ, de nem kaptam választ.
Igazából csak érdekelt a dolog. Szeretnék össze rakni egy gépet de nem úgy, hogy teljesen lekopírozom a dolgot. Már választottam külön hardvereket magamnak csak a telefonomba volt a jegyzet és kimásoltam az egészet, nem akartam beleírni se a házat se a cpu hűtőt. Szimplán csak viszonyítani szerettem volna. A második kommentelőnek meg, ha találsz te ott olyat, hogy tápegység akkor írd már le ide légyszives :DDDDDDD. Köszönöm.
Így néz ki az én válogatásom:
Alaplap: ASRock X99 Extreme6
Processzor:Intel Core i7-5820K 3.30GHZ
GPU:MSI GTX980 Ti 6GB DDR5 Armor 2x GTX 980TI 6GD5T OC videokártya
RAM:Kingston HyperX Fury 4x8GB DDR4 2133MHz
Én erre gondoltam. És még maradna is abból a pénzből amit rászántam volna. Na és akkor a kérdésem még mindig áll.
Ehhez milyen tápegységet tudnátok ajánlani? Hadilábon állok a tápokkal mert nem egy behalt és szerencsém volt, hogy nem lett belőle komoly baj.
Már válaszoltam a kérdésre, hogy három tápegység uralja a középkategóriát, de ha nem elég, itt egy magasabb szintű lista:
Antec High Current Pro
Be Quiet! Dark Power Pro 11
Corsair AXi
EVGA P2
EVGA T2
Seasonic Prime Platinum
Seasonic Prime Titanium
Super Flower Leadex Platinum
Super Flower Leadex Titanium
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!