Másik gépből való HDD behelyezése után a bioa nem látja a régit miért?
A problemam a kovetkezo lenne: adott egy havernak a gepe, akiebe egyszer csak megadta magat a rendszer. Egyik napra virradoan nem bootolt.be neki, csak.ujraindult es egy fekete kepernyon bedobva a csatlakoztatott es erzekelt eszkozok listajat az aljara kiirta h nem talal bootmeghajtot. Ez a meghajto egy Sata2es 250gbos WD black. Nos a bios beallitasok ellenorzese utan ahol minden rendben volt semmi sem allitodott el, beraktam a sajata gepembe hogy kiprobaljam. Az enyem egybol felismerte, es a sajatom mellet HD sentinellel megvizsgalva egy hibas szektort sem mutatott. K3zdtem az alaplapra gyanakosni, hogy azzal lehet valami gebasz esetleg ingadozo tapellatas, de masnap mikor kapcsoltam volna be a sajar gepem ugyan abba a problemaba futottam mint o. Nem bootol a rendszerem, biosba a meghajtom nem talalhato, viszonr a havere igen. Volt cmos reset, kabel cserek minden. Biosom beallitasai rendben. Azota sem birom mukodesre birni a sajat winchesterem. Tanacstalan vagyok. Valaki valami otlet ???? :/
Ui: az en vinyom egy WD 1TB black Sata3
Es a ket gep kozott is hasonlo a hardverkornyezet, Asus lapok, AmD procik, Kimgston ramok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!