Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem nem ismeri fel a...

A gépem nem ismeri fel a Pendrive-t! Miért?

Figyelt kérdés

A kártyaolvasot, az egeret felismeri! De a pendrive-t nem!

Mit tudok vele cisnálni:(

Segitség!??

2010. ápr. 17. 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tönkrement. Idővel a pendrive-k flash memóriájában a kondenzátorok tönkremennek, de azért próbáld meg más számítógépen is, hogy ott felismeri e.

Ha nem ismerte fel, akkor egy új pendrive a megoldás. Ha voltak rajta fontos adatok, azt talán még a getdataback programmal vissza lehet állítani.

2010. ápr. 18. 00:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, előfordulhat, hogy feldobja a pacskert, velem már többször előfordult.
2010. ápr. 18. 09:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem halt meg a pendrive, mert haveré se jo a gépbe! Mást felismer de pendrive-ot nem! 2db pendrivet probáltam egyik se volt jo:S és jo mert haveré az tuti jo, és az enyém is mert az asztali dvd-n azzal szoktam nézni a filmeket!
2010. ápr. 18. 13:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha van másik (vagy több) USB csatlakozó a gépeden, próbálgasd, hátha valamelyik működik. Az USB port hibás.
2010. ápr. 18. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Vírus fertőzhette meg a portot.
2010. ápr. 18. 16:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Már probáltuk 2-vel! És nem volt jo:S

Port? virusos? :S

hogy irtsam ki?

2010. ápr. 18. 22:23
 7/11 A kérdező kommentje:
folyt: hogy irtsam ki, ha már csináltam virusellenőrzést és nem talált semmit se:S! ?
2010. ápr. 18. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
A pentdrive is lehet fertőzött. A haver gépén próbáljátok meg leírtani. Nekem sikerült hazahozni pentdrive-on trójait, az ESS karanténba tette azonnal, viszont a pentdrive-on rajta maradt. Sajátgép/meghajtó (E, F, G akármelyik, amire csatlakozik a pentdrive), erre jobb egérgombbal kattints rá és futtasd le a virusirtót. Ha fertőzött, megtalálja és leírtja.
2010. ápr. 19. 13:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Annyi hogy még egy virtuális meghajtot se hoz be! amikor bedugom!

Berakom világit és utána kialszik:S PLS helP!

2010. ápr. 27. 15:11
 10/11 anonim válasza:

Nekem is volt hasonló gondom. Lehet, hogy az operációs rendszer hibás... Nekem ilyen problémát sikerült megoldanom. Kérj ismerőstől egy xp sp3-at, szerintem még olyan gondjaid is megoldódnak, ami eddig nem is volt baj.

Vagy - Linux (ubuntu vagy kubuntu) CD be a gépbe, telepítés nélkül futtatsd és ott próbáld kezelni a pendriveot.

2010. máj. 6. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!