A gépem támogatja az USB 3. 0-át, de az eszközöket csak 2. 0-val kezeli, miért?
Egy ASUS Transformers t100ha gépem van, windows 10-es rendszerrel. Az asus leírása szerint is, illetve az Eszközkezelőben, az USB-vezérlők alatt van egy ilyen driver:
Intel (R) USB 3.0 eXtensible Host Controller - 1.0 (Microsoft)
Van egy Kingston pendrive-om, ami tuti 3.0-ás, ha csatlakoztatom és megnézem a Csatlakoztatott eszközökben, az eszköz állapota: "Az eszköz gyorsabb működésre is képes ha .. 3.0-ás portra csatlakoztatja."
Az Eszközkezelőben próbáltam frissíteni az összes USB-vezérlőt (Internetes kereséssel), mindegyik driver naprakész.
Az összes USB driver Energiagazdálkodási beállításaiban letiltottam azt, hogy a gép kikapcsolja az eszközt energiatakarékosság miatt.
Illetve azt az ötletet is, hogy kihúzom a töltőt, újraindítom a gépet, csatlakoztatom a pendrive-t, de így is megjelenik az üzenet.
A pendrive jól működik egyébként, nincs vele gond, de ha már egyszer a gépem tud 3.0-át akkor szeretném kihasználni.
Megköszönném a véleményeket.
Üdv.
Ha minden igaz ezek az USB-k vannak a gépeden:
1 x USB 2.0 port(s)
1 x USB-C Gen 1 (up to 5 Gbps) - Ez támogatja - USB 3.0 Type-C port -
1 x Micro USB
Nincs egér csatlakoztatva, egyedül a töltője a micro usb-be. Más USB csatl. nincs. Lehetséges h a micro USB vinné a 3.0-át?
upsz figyelmetlen voltam, valóban, a másik oldalon ott van az USB C csatl., nektek van igazatok. :)
Így már megvan, köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!