I3 6100 vs i7 6700? Fps teszt
E kettő között gondolkodok csakis játék téren!
A lényeg ultra grafika 1080p felbontásban!
Melyik ajánlottab?
Mennyivel több fps-t tudnék szakítani az i7 6700 procival mint a 6100-asal?
Mind 2 proci melett gtx 970 4gb duruzsolna!
Nem videókari hanem processzor érdekel hogy mekkora az eltérés fps téren!
Köszönöm az értelmes válaszokat előre is!
az fps játékfüggő hogy mennyire használja a procit is az adott játék.. ha nagyon hosszútávon gondolkozol vehetsz i7-et mert ahogy az informatika ma áll úgy látszik hogy ahhoz még simán vehetsz 3x új generációs videokártyát még akkor is teljesen ki fogja hajtani(ennyire nem fejlődik a processzor piac).
ha a jelen érdekel akkor pedig jöhet az i5 de még az is ki fog szolgálni évekig.
én azt szoktam mondani ha megvan rá a pénzed és nem hiányzik máshonnan miért ne vedd meg az erősebbet majd később eladod ha váltani akarsz.. de mint írták az i5 is kiszolgál még pár évig
I3 6100 vagy i5 6600 között gondolkodom! Ez a 100%
Azért nem vagyok fullra teli pont ezért szeretnék minnél olcsóbbat, de az ultrához kell szerintem 1070,full hd 102cm tv-hez..
Pl Witcher 3,gta5,
A max fps lemenetele 26fps lenne hogy laggot abszolút nevegyek észre
Megoldható lenne ez szerintettek?
i5+gtx1070-el Ultrán lazán meg lesz a 60 FPS-ed (több is), még élsimítás és hajszimuláció bekapcsolásánál is. :D
Csak kérdés hogy i3 6100-al 1060-as kártyával is meglenne-e lehetséges hogy úgy alakul hogy arra kerül sor így rakom össze vagy i5 6400-al de az szerintem nem sokkal lenne jobb mint az i3 6100.. :S
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!