Jockojoco kérdése:
Mini pc-be Rendes táp csatlakoztatható? Ha az eredetileg egy külső adapteról megy?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Lenne egy sürgős kérdésem! Van egy Teo-X mini pc-m! Egyébként i3 2100 T proci volt benne, azt másik gépbe tetem mármint a procit. Az a Kérdés hogy ha szeretném ezt a kis mini pc-t üzemeltetni és nincs hozzá külső adapterem " Ezt tápegység rákötésével megtehetem? Probléma nélkül? Ha ki nyitom ezt a mini pct. Egy átalakitó" van be dugva a tápegység csatlakozás helyére! Ha ezt ki húzom csatlakozható a rendes pc táp! és külön a lapra a 4 es dugó is! Megoldható e ez? Vagy az alaplap kisebb áramot bírhat vajon csak? Komoly válaszokat várok!
TEO-X
SN:47903678
2016. júl. 31. 22:41
1/1 Király Sándor123 válasza:
Szerintem jobban járnál ha beszereznél egy utángyártott tápot a mini pc-hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!