Redghost kérdése:
Miyen proci hűtőt vegyek ehhez a konfighoz?
Figyelt kérdés
Zalman ZM-T
XFX TS 430
Asrock H110M-HDV
i3-6100
1x8gb ddr4
1tb wd ezex
Gigabyte GTX-950 WF2
És mi a vélemlnyetek erről a konfigról?
#konfiguráció #proci hőtő
2016. júl. 31. 20:52
1/7 Lord Hidan válasza:
a konfig okés
hűtőnek deepcool gammaxx 200t de maradhat a gyári is
3/7 A kérdező kommentje:
akkor marad,azt gondoltam hogy nem lesz elég :)
2016. júl. 31. 20:55
4/7 anonim válasza:
szerintem is maradhat a gyári még egy jó ideig...nekem i5-ön az van másfél éve és még csak most érzem azt hogy lassan le kell cserélni....hidd el ha AMD lenne nem írnánk ilyet :DD
5/7 R.;M.; válasza:
Maradhat a gyári hűtő, az is elbír a processzorral.
Igaz nekem az i5 6600-asomon nem a gyári hűtő van hanem egy Cooler Master 212 EVO.Azért ezt tettem rá mivel az már az előd gépemből megvolt.Ha nem lett volna meg valószínű nekem is gíári hűtés lenne rajta.
6/7 anonim válasza:
Azert jobb ha van rajta rendes huto de eleg egy mulva ha most vetted
7/7 anonim válasza:
ha néha kiporolja és újrapasztázza az ember akkor nem kell hűtőt cserélgetni... persze ehhez kell egy jó ház legalább 1-2 ventivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!