Videokártyáknál miért jó ha van hátlap?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jól nézz ki, meg azt hallottam, hogy hűtés szempontjából jó. De mennyivel lesz hűvösebb? És kb. ennyi?2016. júl. 31. 16:42
1/14 3 napos mákos lecsó válasza:
Mármint ,hogy hátul a nyákon van egy lemez?
Szerintem semmit sem segít a hűtésben.
Arra nagyon jó ,hogy védje a videókártyát, könnyebb takarítani mintha a nyákot ecsettel porolnád.
És igazából arra jó ,hogy ne hajoljon meg a kártya a hűtő súlya alatt. Kb ennyi.
2/14 meszike91 válasza:
A hajlás ellen valóban jó, a hűtést viszont inkább csak rontja.
3/14 A kérdező kommentje:
2016. júl. 31. 17:23
4/14 3 napos mákos lecsó válasza:
Semmi köze, azért van ,hogy ne hajoljon meg a kártya.
5/14 anonim válasza:
Azt mondják a hűtésben minimálisan segít,ez nem tudom mennyire igaz.
Merevítésre,és a nyák hátulján lévő forrasztások és egyéb kis alkatrészek megvédésére szolgál.
Meg persze a dizájnhoz is hozzátesz.
6/14 anonim válasza:
A másik meg az hogy plexis házban baromi jól mutat hogy nem egy sima nyákot látsz :)
7/14 A kérdező kommentje:
Nem plexis a házam :D
De amikor kibontod a kártyát és megfogod az sokkal prémiumosabb :D
2016. júl. 31. 19:14
8/14 3 napos mákos lecsó válasza:
Igazából tudod mi ad premium érzetet? Ha megfogod és azt érzed ,hogy ebben a kártyában van anyag. Nem iilyen műanyag hűtős fos.
9/14 A kérdező kommentje:
óóóóó van bőven.msi gtx 1070 gaming X
2016. júl. 31. 19:22
10/14 A kérdező kommentje:
Mármint amit kinéztem. Eddig az elődjét használtam. 10/10 msi gtx970 gaming
2016. júl. 31. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!