Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya? VRAM hiba (többi...

Gali2 kérdése:

Videókártya? VRAM hiba (többi lent)

Figyelt kérdés
Na az a helyzet van nekem egy gtx 560 ti zotac kártyám ma játszottam Wart Thundert és egyszer csak kidobott azzal a hibával a játék hogy video memory problem leokoltam mondom én biztos nagyon felmelegedett hagyjuk hadd pihenjem mert úgy 5-6 órán keresztül toltam a Wart Thundert később mentem játszani másik játékkal elindul a játék menüjében befagy és ilyen hangyás szivárvány árnyalatos kockás lesz utána a képernyő elsötétült a gép újra indult amikor tölti be a Windows-nak azt a képét rakja össze Win 7-ről beszélek akkor a képernyőn ilyen zöld kockák jelennek meg kikapcsolom kihúzom a VGA- kábeljét újra bedugom HDMI VGA gép be túljutok a Win 7 betöltésén és mikor az asztalnál vagyok kép megint befagy újra kockák meg szivárvány mindenhol a képen gép kikapcsol megnézem jól van e bedugva minden a kártyában bekapcsolom és még a az asztalig se jutok el kék halát kapok ott is befagy és mindenhol szivárvány ábrázatú kockák csíkok befagy leáll magátol gépet kikapcsolom és áteszem a kábelt integrált alaplapi videókártyára ott teljesen jóó semmi gond nincs képel a kártyát félre raktam és mint látjátok segítséget keresek ha tudtok segíteni kérlek segítsetek előre is köszi

2016. júl. 31. 02:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Időnként a kártyál meghalnak, sajnos ez van, ha még garanciás akkor cseréltesd ki, ha nem akkor vegyél újat.
2016. júl. 31. 03:03
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Egy gtx 560 ti? Aligha garanciás. Amúgy yea, ez biza cserére szorul. Egyébiránt nem bántásként, de ebben a katyvaszban amit idehánytál egy darab vessző vagy pont sincs, rohadt igénytelen, és irritáló. Központozást erőltesd magadra légy szíves, mert ezt kín olvasni.
2016. júl. 31. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!