Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsolbe a nootbookom?

Fmisi15 kérdése:

Miért nem kapcsolbe a nootbookom?

Figyelt kérdés

Lenovo B50-em van Win7-tel felszerelve.Már február óta meg van és most rontottam el :/

Van egy program az Idisplay felraktam meg volt minden, írta felteszi a video illesztoprogramot, oké felrakta és újra indult szépen be is kapcsolt működőtt is a program, utána nem akart újra kapcsolódni a telefonnal rá és beraktam hibernalo állapotba de elment az áram és így hibernalt állapotban kikapcsolt(nem volt benne aksi, az áram azért ment el mert levágta a mosógép a biztositekot) mikor inditanam a gépetakkor csak annyi történik hogy felporog a hdd és a hűtő de leáll egyből de a bekapcsolo gomb világít de kép nincs. Mi lehet a baja?

2016. júl. 30. 18:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!