Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jó ez a vidikártya...

Szerintetek jó ez a vidikártya? Amd radeon R5 230 2gb DDR3 . olvasd el a lentit is! (többi részlet lent )

Figyelt kérdés

tudom h ezeket elvinné de kb milyen bállításokon ?

far cry primal

farcry 4

gta 5

watch dogs

assassins creed unity

assassins creed rogue

assassins creed 4

többi hardver : intel core 2 quad 8300 , 4gb ram + a vga ram , asus p5ql pro motherboard .

az értelmes válaszokat köszönöm .

2016. júl. 30. 14:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kedves kérdezőről látszik, hogy alig múlt 12.. Minek teszed fel a kérdést, ha van normális ember aki elmondja, te pedig lehurrogod? :) ezzel a processzorral eleve nem mész sokra, lehet temetni a két magot. A proci a gép lelke ;)
2016. júl. 31. 17:18
 12/14 anonim válasza:
Biztos velem van a baj mert rágoogle-am 2x is de akárhogy nézem ez a cpu 4 magos bár valszeg a quad miatt is velem van a baj mert az se 4-et jelent.
2016. júl. 31. 23:14
 13/14 anonim válasza:
Kijavítom magam mielőtt leugat valaki , tudom mit jelent a 2 quad kifejezés , de alapvetően ez akkor se 2 mag jóval erősebb annál és mint mondtam egy korábbi hozzászólásomban nekem ennél gyengébb cpu-m van ami simán bírja a mai játékokat , fogyasztása baromi sok és a keményebb vga-at se használná ki de a gt 740el (ezt is írtam) simán mennek a tavalyi játékok. Nem maxon nem 60 fps-el de medium/high-al elmennek 40környékén ami elég és élvezhető.
2016. júl. 31. 23:20
 14/14 anonim válasza:
Bocsi srácok elnéztem valóban 4 magos proci!
2016. aug. 1. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!