Alaplap de milyet vásároljak?
Figyelt kérdés
25.000Ft alatt tudtok ajánlani egy jó alaplapot? Lehetőleg DDR3 memóriát kezelje 1800Mhz-ig legalább, és természetesen PCI-E legyen! AMD AM3 alaplap lenne!2010. ápr. 17. 17:38
1/3 A kérdező kommentje:
Jah és ne legyen benne integrált vga!
2010. ápr. 17. 17:39
2/3 Osynho válasza:
AMD 770 chipsetes Giga, Asrock, Asus, MSI lapok vannak ennyi pénzért. Igazából mind jó. Én Gigabyte párti vagyok, viszont most az Asrock nagyon feljött. Több helyen is ajánlottam már, ide is leírom : Asrock 890GX Extreme3, 27 ezertől van, ezen már találsz USB3.0-át, SATA3-at stb és nagyon komoly lapnak néz ki.(igaz int vga-s)
Nekem Giga MA785G-UD3H lapom van és elégedett vagyok vele, a vga semmit se zavar, tunigba sem. Szóval nyugodtan vehetsz ilyet, gyakorlatilag ingyen kapod a monitorvezérlőt, ami pl vga garizásnál, cserénél jól jöhet.
3/3 anonim válasza:
Én is a giga lapokra tennék egy szavazatot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!