Alaplapon van egy 4 pines system fan csatlakotó, arra lehet 3 pines ventilátort is dugni?
Persze úgy, hogy működjön :D
rágugliztam erre angolul, és külföldi fórumokon írták, hogy működni fog. Tehát csak megerősítésre várok.
A 4 pines mehet a 3 pinesre is, ott a fül a tűk mögött, a sín pedig a venti csatlakozóján van, ennyi.
Ezt nem is kell tovább ragozni.
Jaj rosszul olvastam a válaszodat :D
köszi!
Amit én olvastam: eleve nem is tudod bedugni...
FAIL :D
Hát de ha az alaplapi 3 pinesbe dugod akkor a gép lesz*rja, hogy hogy üzemelteted, ő 100%-on fogja tekerni őket mert a maximális feszültséget kapja meg.
Ha az alaplapod támogatja az alaplapi feszültség szabályozást akkor BIOS-ban egy LVL1-től LVL9-ig terjedő skálán beállítod mondjuk LVL4-re és észre se fogod venni, főleg ha 12 centis.
őőő mostani alaplapomon 1db 3 pines system fan csatlakozó található, amit elosztókkal 3 ventilátornak tudtam helyet csinálni, és ezek mind hőre változtatják a sebességüket, és tökéletesen úgyis működnek.
a ventik is 3 pinesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!