Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes PSV-t venni?

Érdemes PSV-t venni?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam, hogy vennék egyet, olyan esetekre, ha elmegyek valahova, és rámjön a játszhatnék út közben, vagy valami, ám eléggé sokallom az árát. Mit gondoltok megéri beruházni egyre (használtan akár), vagy erre elég egy PSP is? Elvégre ugyan azt a célt szolgálják, hiszen hordozható konzolok.

2016. júl. 28. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Hátha nagyon olcson tudsz venni akkor ok. De egyebkent mar nem nagyon csinalnak ra jatekokat.
2016. júl. 28. 21:26
 2/4 anonim válasza:

Én pont nemrég vettem egyet használtan, szuper állapotban. Szerintem érdemes venni, mert tényleg jó, hogy hordozható és bárhol játszhatsz vele. Nagyszerű a kialakítása (kényelmes fogni meg könnyű játszani rajta), meseszép a képernyője (nekem a régebbi, szebb képernyős (OLED képernyős Vitám van)).

Nagy előnye, hogy össze lehet kötni PS3-al ás PS4-el is, és úgy lehet rajta akkor is PS3/4 játékokkal játszani, ha nem vagy otthon (ezt nekem még a gyakorlatban nem sikerült kipróbálnom, mert se PS3-am, se PS4-em xD). Valamint ha a PS Store-ból veszel PSP játékokat, azok is elmennek rajta. Tehát igazából két konzol (a PSP és a PS Vita) játékaival is játszhatsz rajta.

Szerintem nézd meg, így milyen játékokkal tudnál játszani, és ennek fényében megéri-e neked megvenni. Én például a JRPG-k szerelmeseként nagyon jól ki tudom használni, mert a mai napig dobálnak ki rá újabbnál újabb játékokat. De ha pont ezeket nem szereted, akkor lehet annyira nem éri meg. :)

2016. aug. 2. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem tudom mi lesz a következő beruházásom! :D
2016. aug. 3. 11:05
 4/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen! Ha bármi kérdésed van még a Vitáról, nyugodtan írj rám priviben is akár. ^^
2016. aug. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!