Péter.S kérdése:
Hogyan oldható meg a 43mas hibakód?
Figyelt kérdés
Most vettem egy msi GTX 750 ti nevezetű videokártyát namost miután beraktam a gépembe és elkezdtem drivert telepiteni a telepités közbe mikor ugye felrakja a kijelző drivert a telepitő mindig elszál a képernyő 2 másodpercre na de nálam ki is kapcsol mint ha el se inditottam volna a gépet de ugye a gép az megy közbe kép meg nincs , és ha ujrainditom akkor egyből a 43mas hibakóddal fogad a ezközkezelőben a driver és sehogy se tudom megoldani a gondot . Már vagy 8féle képpen ujraraktam a drivert de eddig semmi
Kérlek ha tudtok segitsetek
Előre is köszi a segitséget
2016. júl. 28. 13:28
1/3 CspCsj válasza:
Próbáld az előző driver-t ezzel eltávolítani:
2/3 A kérdező kommentje:
Már ezt a fajta eltávolitást is probáltam és nem jött be mert ikor ujra fe akartam rakni a drivert egy fris letisztitott rendszerre egyből eldobta a képet mondom a legtöbb dolgot már kipribáltam és eddig semmi
2016. júl. 28. 14:54
3/3 A kérdező kommentje:
De lehet az a gond mint ami mindig szokott lenni az hogy ha valamit cserélek hirtelen a gépbe ugy hogy semit se huzok ki belőle akkor egyböl nem megy lehet ez a gondja
2016. júl. 28. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!