Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan oldjam meg?

Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
Van egy fekvőházas lenovo gépem, amibe low profilos gpu kell. Nem nagyon találok abban az árban amiben nekem jó lenne, így érdekelne, hogy megoldható-e valahogy, hogy veszek egy olyan gpu-t amin high profilos hátlap van, és barkácsolás nélkül belerakjam a gépbe. Azt láttam hogy azt meglehet csinálni, hogy leveszed a hátlapot és úgy rakod be a gépbe, ez így megoldható lenne? Biztonságos úgy?

2016. júl. 27. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem csak a magassága, a fogyasztást is kell bírnia.

Sokszor, egyedi formájú tápok vannak az ilyen gépekbe,

így nehéz annak cseréje, de nagyobb fogyasztású eszközt nem tudsz bele rakni.

2016. júl. 27. 11:33
 2/4 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Te vagy az aki a múltkor lenovo gépet akart venni? Megvetted?

Szoktak adni hozzájuk extra hátlapot, 2 kicsit.

2016. júl. 27. 12:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: Hogyha minden igaz akkor a fogyasztását bírnia kéne, mivel csak 50 wattot eszik a kártya.

Második: Szerintem nem én voltam akire gondolsz, mert én elsősorban nem ezt a gépet akartam. Viszont nem újonnan venném a kártyát, hanem a hardverapróról, és ott nem tud adni hozzá a srác, de ez áll a hirdetésben: "High profil van csak hozzá, ha leveszed akkor mehet low profile házba is persze lemez nélkül."

2016. júl. 27. 13:45
 4/4 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Persze beleteheted, vigyázz nehogy kiessen közben az alaplapból.
2016. júl. 27. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!