Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Károsodhatott a gépem? Létezik...

Károsodhatott a gépem? Létezik normális vírusirtó?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy mobilfüggetlenítő programot, és először azt vettem észre, hogy furcsán szól a hangszóró. Elindítottam a kaspersky total-t, teljes vizsgálat, semmit nem talált, picivel később újraindult a gép, a biztonsági beállítások letiltották a bootolást. Órák alatt tudtam nagy nehezen újratelepíteni, bios-ban ki kellett kapcsolni a biztonsági beállításokat. Még szerencse, hogy a gép letiltotta önmagát, mire jó mégis a vírusirtó? Én hibám, hogy vírusos lett, de akkor is, a vírusirtó miért nem tudta kiirtani? Vagy akkor miért hívják vírusirtónak, hacsak megelőzi? Egy több éves programot töltöttem le, gondoltam nem lehet benne komoly vírus. Hogy tudom leellenőrizni, hogy minden teljesen jó-e? 1 éves sincs a laptop, és nem volt olcsó. Jónak tűnik most már, de szeretnék biztosra menni.
2016. júl. 27. 10:32
 1/2 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Futtas stressztesztet, ha a várt eredményt hozza, vagy nem indulgat random újra, nem fagy ki, leáll, bekapcsol akkor minden ok.
2016. júl. 27. 10:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudnál írni stressz teszteket?
2016. júl. 27. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!