Megfelelő ez a konfig 190k-ért?
CPU:
Intel i7-6700
Alaplap:
Asrock H170 Pro4
HDD:
WD10EZEX
RAM:
Kingston 16GB /2133MHz HyperX Fury Black(Rev. 2) DDR4 RAM KIT 2x8GB (HX421C14FB2K2/16)
Táp:
XFX 450W TS Bronz
Ház
Aerocool VS-1
Igen... tudom... lényegében ott próbáltam spórolni, ahol nem szégyelltem xD, bár a mATX szintjére nem mentem le, de még akár az is előfordulhat. Az a probléma, hogy a keret eléggé fix, már nem lehetne feljebb rakni. (arról nem is beszélve hogy az utóbbi napokban drágul minden...) Lehet vétek belerakni ebbe a házba, de ígéretesnek tűnik :)
A tápnál pedig azt olvastam, hogy a XFX TS széria jó. A 450W-nak pedig elégnek kell lennie, ha minden igaz.
Ezenkívül még a gépbe 1db GTX1070 kerül bele. Méghozzá az, amelyik a legolcsóbb. Az Asus drága kártyáit és stb biztos nem fogom megvenni. Majd hardveraprón levadászom valamelyiket, de mivel új: lehet érdemes kicsit várni vele.
Így nagyon szűkösen a keretbe éppen belefér minden.
SSD van. Mostani házam kicsi. HDD-m nem vihető tovább az állapota miatt.
Mit gondoltok? Egyébként az árakat össze-vissza válogattam pontosabban 2 oldalról és már a szállítást is tartalmazza; és remélem egy kecskében megbízhatok xDD (Redgoat)
Jelenleg 8 Gb van a gépemben (DDR3) és hát többször volt, hogy kevés. Az i7 8 szálát és a 16 Gb ramot is ki fogom használni :)
Utólag pedig ha vennék bele és online, akkor a szállítás miatt nem jövök ki olcsóbban.
Mások véleményét is várom. A gépet ma este vagy legkésőbb holnap fogom megvenni és szeretek több ember véleményére is támaszkodni :)
Hasznosra értékeltelek :)
#5 Általában véve mindennek.
PCX-en is (CPU és RAM főképp) - vagy ezelőtt volt valamiféle akció??? Mert pcx-en a 6700 volt már 89 is. És a RAMok sem éppen ebben az árban voltak.
Egyébként te mit gondolsz a fenti konfigról?
190k videokártya nélkül...
Működőképes, okosan épített konfig. Bár még így is csípős az ára. :D
Hát... gyengül a forint a dollárhoz képest. Én az árakat egy éve figyelem, nem láttam jelentős drágulást, inkább stagnál minthogy nő.
Szerintem is jó ez így.
Végeredményben arra jutottam egy kis segítséggel, hogy alaplapnak egy MSI B150M MORTAR-t választok és háznak pedig egy NZXT Phantom 240-t.
A többi pedig változatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!