Milyen videókártyát ajánlotok 720p-hez úgy hogy minden beálittás kimaxolva van és kapjak 60fps+-t kapjak mai játékoknál?
Figyelt kérdés
És procit ?
Játékoknál mint pl:the witcher 3,dying light stb...
2016. júl. 26. 03:24
21/23 anonim válasza:
"érdemes lenne i5-re fejleszteni ezután vagy birjam ki az i3-mal míg kijön az új amd zen és cseréljem az egészet arra ?
"
a zen szerintem elsőnek i7 -es procik árán lesz i3 teljesítménnyel. Ne feled szavam !!!
22/23 anonim válasza:
Én i5 teljesítménnyel várom i5 és i7 közé árazva. Ha i3 teljesítménnyel jön (vagyis nem lesz gyorsabb, mint a Vishera magos FX-ek), akkor mindegy, hogyan áraznak, az AMD-nek reszeltek. Rosszabb, mint ha semmivel sem állnának elő.
23/23 anonim válasza:
már mint jobban jártak volna ha semmivel sem állnak elő . :D
De szerintem i3-i5 közti teljesítmény lesz a probléma tesó az árazással lesz majd ha már csak egy i5 6400 vagy az fölötti árra lövik be és gyöngébb teljesítményt hozz akkor lehet 28 magos is akkor sem lesz jó vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!