GTX 1060 árcsökkenés?
Figyelt kérdés
Mikorra várható, hogy a GTX 1060 a hirdetett árán lesz kapható? Megjelenés előtt azt olvastam, hogy kb. 249 dollár lesz, Newegg-en annyi is, csak Európában ilyen drága.2016. júl. 26. 00:26
1/8 Lord Hidan válasza:
Mert európában rájön az áfa + haszon.
Eddig pcx-en láttam legolcsóbban 102ezerért de nem hiszem hogy 95 alá menne egy jó ideig
2/8 anonim válasza:
250 dollár az NETTÓ ár még mindig....
Erre rájön a hajóztatás, a vámolás, az ország áfa-ja + a cég haszna.
3/8 anonim válasza:
Az USA-ban sem 249 dollár, mert arra még rájönnek a különböző adók. You know, amcsi földön nettó összeget írnak mindenre.
Európába eleve felárral érkezik, és erre még rájön az, hogy itt bruttó összegeket írnak, az érvényes forgalmi adó benne van az árban. Magyarországon ugye 27% ez az ÁFA, és még a behozatal költségei. Nem lesz az olcsóbb.
4/8 anonim válasza:
Ha a 200$-s RX480 itthon 100 ezer, akkor lesz az 1060 130 is.
5/8 anonim válasza:
Azért mekkora szemét dolog a 1070-nek kéne annyiba kerülnie.
6/8 anonim válasza:
#5 Mert? Beszállítás+bolthaszna+ÁFA.
7/8 anonim válasza:
És persze le lehet pontozni, de attól ez még így van. Megnézheted, NewEgg-en 400 dollár a legolcsóbb GTX 1070. Az 113 ezer Ft. Számolj rá 27% ÁFA-t, és máris 140 ezer felett vagy. És ebben még nincs benne a beszállítási költség.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából szerintem megéri igy is a GTX 1060, szóval lehet, hogy beszerzek egyet.
2016. júl. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!