Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A rendszer nem találja a...

Hunor8 kérdése:

A rendszer nem találja a megadott fájlt?

Figyelt kérdés

Egy Samsung EVO 64 GB-os sd kártyát használtam a telefonomban belső memóriaként (Android 6.0), tökéletesen működött, egy évig semmi hiba. Aztán bedugtam a gépembe és egyszercsak hirtelen újraindult és amikor bekapcsolt azt írta ki, hogy hibás sd kártya. Közben amikor bedugtam azt vettem észre, hogy a Windows Media Player elkezdte sziknronizálni a zenéimet a gépemről a telefon sd kártyájára, amivel tönkretette azt. Mondtam oké, akkor formázom hátha működni fog. Megnézem a telefonon, és nem is ismeri fel a kártyát, még annyira sem, hogy formázni lehessen.. Berakom egy kártyaolvasóba és megnézem a gépen és ott is semmi. A Lemezkezelőben ott van, hogy kifogástalan de a nem engedi formázni, mert azt írja ki ha megpróbálom, hogy "A rendszer nem találja a megadott fájlt."

Nem tudom mit tehetek, hogy úra használni tudjam. Egy másik androidos eszközbe is beleraktam és ott engedte formázni, de aztán ugyanez..

Ha valakinek már volt ilyen, vagy csak hasonló is, akkor a válaszát előre is köszönöm.

2016. júl. 24. 21:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!