Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows xp-t mért nem tudom...

Windows xp-t mért nem tudom felrakni? Lent részletesen

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy a gép nem engedi felrakni a windows xp-t ami nekem fontos lenne felmásolja a cuccokat és mikor töltené be csak a kurzor villog... a formázás és a többi után tehát mikor már rakná fel normálisan.

Windows 7 simán felmegy, régi ata-s winyora is simán felment az xp, de azóta lett egy sata 2-es winyo és szerintem ez a gond. Alaplapom: Asrock G31M-S Winyo: WD Caviar Blue 5000AAKS 500GB 16MB SATA 2

Ahol nézelődtem (bios) [link]

2010. ápr. 16. 21:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Másik kép: [link] egyik beállítással se volt jó.
2010. ápr. 16. 21:58
 2/5 anonim válasza:

1. F10

2. System Configuration

3. Device Configuration

4. SATA Native Mode : Disabled

Én ezt írtam ki magamhoz egy hp géphez úgy 1 éve. Lehet semmit nem segít, érdemben nem tudok hozzászólni, csak kattogtam és ezután felment.

2010. ápr. 16. 22:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó mint ahogy a képen van ezek a beállítások vannak ha persze jó helyen vagyok.
2010. ápr. 16. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:

A windows Xp telepítője a régi IDE-s winyókhoz van elkészítve.

Van lehetőség a sata2, scsi... drivereket is beadni telepítéskor, amikor elkezdi betölteni az alap meghajtókat:

F6-ot nyomsz, és kislemezen ( ha van a gépben ) be lehet töltetni vele a winyóhoz való drivereket.

Egyszerűbb, ha felmész egy torrent oldalra, és olyan xp-t keresel, amelybe már beleintegrálták az újabb meghajtóprogramokat is.

Adok egy linket, ahol megtalálhatóak az aktuálisan nyitott torrent oldalak listája:

kiírod egy CD/dvd-re, arról indítasz, és.....

Remélem, segített az infó :-)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 17. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Így igaz SATA driver-s XP kel neked.
2010. ápr. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!