Windows xp-t mért nem tudom felrakni? Lent részletesen
Az lenne a gondom, hogy a gép nem engedi felrakni a windows xp-t ami nekem fontos lenne felmásolja a cuccokat és mikor töltené be csak a kurzor villog... a formázás és a többi után tehát mikor már rakná fel normálisan.
Windows 7 simán felmegy, régi ata-s winyora is simán felment az xp, de azóta lett egy sata 2-es winyo és szerintem ez a gond. Alaplapom: Asrock G31M-S Winyo: WD Caviar Blue 5000AAKS 500GB 16MB SATA 2
Ahol nézelődtem (bios) [link]
1. F10
2. System Configuration
3. Device Configuration
4. SATA Native Mode : Disabled
Én ezt írtam ki magamhoz egy hp géphez úgy 1 éve. Lehet semmit nem segít, érdemben nem tudok hozzászólni, csak kattogtam és ezután felment.
A windows Xp telepítője a régi IDE-s winyókhoz van elkészítve.
Van lehetőség a sata2, scsi... drivereket is beadni telepítéskor, amikor elkezdi betölteni az alap meghajtókat:
F6-ot nyomsz, és kislemezen ( ha van a gépben ) be lehet töltetni vele a winyóhoz való drivereket.
Egyszerűbb, ha felmész egy torrent oldalra, és olyan xp-t keresel, amelybe már beleintegrálták az újabb meghajtóprogramokat is.
Adok egy linket, ahol megtalálhatóak az aktuálisan nyitott torrent oldalak listája:
kiírod egy CD/dvd-re, arról indítasz, és.....
Remélem, segített az infó :-)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!