Melyik számítógépház jobb?
-NZXT Phantom 240
-Zalman Z9 NEO
-Kolink Aviator
mindegyikből fehéret venném meg csak nem tudok dönteni!
ajálhattok máésik fehér házat is ilyen árkörnyéken!
Szerintem zalman > nzxt > kolink
A zalman nekem jobban felszereltnek tűnik. Hasonló árban van DeepCool Dukase V2
Phantom 240
https://www.youtube.com/watch?v=UldimCki9pg
Z9 Neo
https://www.youtube.com/watch?v=7X2p1HE4_Xo
Itt ugyanabban az árban kapható, miközben itthon a Zalman megoldása lényegesen olcsóbb. Phantom 240-ben van elől is szűrő, jobb az anyaghasználat, könnyebb a szerelhetősége, 2 magas minőségű ventilátort kapsz hozzá. Ezzel szemben a zalmanhoz 5 szart, ráadásul több HDD-t, SSD-t tudsz elhelyezni az NZXT megoldásában.
Az aviator meg minden szempontból szar. Azt ne.
Én kb 1 hónapja pont ugyanezen 3 ház közül próbáltam választani, de aztán végül egy nzxt s340et vettem + egy 140cm ventilátort. Így még mindig 25000Ft alatt maradtam de a gép így az 3 házhoz képest kisebb, halkabb és az airflow is jobb. A ház anyagminősége pedig a phantom szintjén van.
A dvd írót pedig csak különleges estekben kell használni, így nem hiányolom. (Ha mégis kell, akkor másik gépen csinálok cd képet, majd azt hálózaton átmásolom)
Ó én félre olvastam azt hittem hogy H230ról van szó. Akkor viszont a Phantom 240 jobb mint a zalman.
Nekem H230 van viszont nem olyan jó mint azt mindenki mondja annyi hogy hangszigetelt
H230:
P240:
Tökugyanaz. Az a különbség, hogy a P240-ben több hely van a kábeleknek, a H230 pedig be van vonva hangfogóval. Az árkülönbség miatt pedig egyértelműen a H230 a jobb üzlet.
Hát nem olyan jó, de mihez képest? A légáramlás mellett a zajszint is ugyanolyan fontos szempont, ha nem fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!