Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik számítógépház jobb?

Pátkai bálint kérdése:

Melyik számítógépház jobb?

Figyelt kérdés

-NZXT Phantom 240

-Zalman Z9 NEO

-Kolink Aviator

mindegyikből fehéret venném meg csak nem tudok dönteni!

ajálhattok máésik fehér házat is ilyen árkörnyéken!

2016. júl. 23. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1. nzxt

2. zalman

3. kolink

2016. júl. 23. 22:55
 2/11 Lord Hidan ***** válasza:

Szerintem zalman > nzxt > kolink

A zalman nekem jobban felszereltnek tűnik. Hasonló árban van DeepCool Dukase V2

2016. júl. 23. 23:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Nzxt h230 at lattam meg feherbe 21k ert
2016. júl. 23. 23:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Phantom 240

https://www.youtube.com/watch?v=UldimCki9pg

Z9 Neo

https://www.youtube.com/watch?v=7X2p1HE4_Xo

Itt ugyanabban az árban kapható, miközben itthon a Zalman megoldása lényegesen olcsóbb. Phantom 240-ben van elől is szűrő, jobb az anyaghasználat, könnyebb a szerelhetősége, 2 magas minőségű ventilátort kapsz hozzá. Ezzel szemben a zalmanhoz 5 szart, ráadásul több HDD-t, SSD-t tudsz elhelyezni az NZXT megoldásában.

Az aviator meg minden szempontból szar. Azt ne.

2016. júl. 23. 23:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Én kb 1 hónapja pont ugyanezen 3 ház közül próbáltam választani, de aztán végül egy nzxt s340et vettem + egy 140cm ventilátort. Így még mindig 25000Ft alatt maradtam de a gép így az 3 házhoz képest kisebb, halkabb és az airflow is jobb. A ház anyagminősége pedig a phantom szintjén van.

A dvd írót pedig csak különleges estekben kell használni, így nem hiányolom. (Ha mégis kell, akkor másik gépen csinálok cd képet, majd azt hálózaton átmásolom)

2016. júl. 23. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Mivel most jött ki a Phanteks Eclipse P400, így már nem sok értelme van S340-t venni, de nyilvánvalóan jobb üzlet volt még így is, mint a fent említett házak.
2016. júl. 23. 23:36
 7/11 Lord Hidan ***** válasza:

Ó én félre olvastam azt hittem hogy H230ról van szó. Akkor viszont a Phantom 240 jobb mint a zalman.

Nekem H230 van viszont nem olyan jó mint azt mindenki mondja annyi hogy hangszigetelt

2016. júl. 23. 23:36
 8/11 anonim ***** válasza:

H230:

[link]

P240:

[link]

Tökugyanaz. Az a különbség, hogy a P240-ben több hely van a kábeleknek, a H230 pedig be van vonva hangfogóval. Az árkülönbség miatt pedig egyértelműen a H230 a jobb üzlet.

Hát nem olyan jó, de mihez képest? A légáramlás mellett a zajszint is ugyanolyan fontos szempont, ha nem fontosabb.

2016. júl. 23. 23:45
 9/11 anonim ***** válasza:
6: Az miben jobb? Nekem a phanteks kb ugyanolyannak tűnik csak nagyobb és nem fehér.
2016. júl. 24. 03:57
 10/11 anonim ***** válasza:
3 féle színben kapható, pl fehérben is. A nagyobb már egyértelműen azt jelenti (kevés esettől eltekintve), hogy jobb, pl eATX lapokat is támogat és a szerelhetősége is könnyebb, persze ez utóbbira az S340 esetében sem lehet panasz. Több 3,5 / 2,5 meghajtó helyezhető el benne, azok kapnak gumitalpat is. 3 évvel több garancia (ami ház esetében mondjuk tökmindegy). A porszűrőknél ránézésre is könnyű összehasonlítani, hogy melyik képvisel nagyobb minőséget.
2016. júl. 24. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!